Je abonnement opzeggen

Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen via Instellingen.

Op deze pagina

Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen via Instellingen. De periode die je al hebt betaald loopt gewoon af en er wordt niets meer afgeschreven.

1. Wie kan opzeggen

De accounteigenaar en beheerders kunnen opzeggen. Medewerkers en klantgebruikers zien deze optie niet.

Opzeggen

  1. Klik rechtsboven op je accounticoon en kies Instellingen.
  2. Open Abonnement.
  3. Klik in het blok Abonnement op Abonnement opzeggen.
  4. Bevestig de melding Abonnement opzeggen? De betaalde periode loopt gewoon af; er wordt niets meer afgeschreven.

Je ziet Opgezegd. De betaalde periode loopt gewoon af; er wordt niets meer afgeschreven. Het label naast je abonnement verandert van Abonnement actief (maandelijks) of Abonnement actief (jaarlijks) in Opgezegd; loopt af.

De knop Abonnement opzeggen verschijnt alleen zolang er een betaald abonnement actief is. Tijdens de proefperiode valt er niets op te zeggen.

Wat er daarna gebeurt

  • De automatische incasso stopt direct. Er worden geen nieuwe betalingen meer geïnd.
  • De periode die je al hebt betaald, loopt gewoon af.
  • Daarna wordt het dashboard vergrendeld. Alleen Instellingen blijft open, zodat je opnieuw een abonnement kunt kiezen.
  • Je bedrijven, koppelingen en data blijven 90 dagen bewaard. Twee weken voordat ze worden gewist, krijg je een e-mail. Kies voor die datum een abonnement om alles te behouden. Facturen blijven altijd bewaard.
  • Je facturen blijven beschikbaar onder Facturatie. Zie Betalingen en facturen.

Je abonnement opnieuw starten

  1. Ga naar Instellingen › Abonnement.
  2. Kies onder Abonnementen voor Maandelijks of Jaarlijks (2 maanden gratis).
  3. Klik bij het abonnement dat je wilt op Kies dit abonnement of Upgraden. Na het opzeggen kun je ook weer je vorige abonnement kiezen.
  4. Bevestig en rond de eerste betaling af op de betaalpagina.

Direct na de betaling gaat het dashboard weer open en start de automatische incasso opnieuw. Zie Je abonnement en uitbreidingen wijzigen.

Opzeggen en alles verwijderen

Bij opzeggen blijven je account en data bewaard. Wil je het account voor iedereen sluiten en de data laten verwijderen? Zie Je account verwijderen.